Kocaeli’de 3 ev alev alev yandı

Körfez'de yangın çıkan üç ev alevlere teslim olurken yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Kocaeli’de 3 ev alev alev yandı
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Hereke Cumhuriyet Mahallesi'nde üç ev tamamen yandı. Ömer T., Kutbettin T. ve Cüneyt T.'ye ait üç ayrı ev henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Yangına ilk önce vatandaşlar müdahale etti. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye araçları, yoğun çalışmalar neticesinde yangını kontrol altına alarak söndürdüler. Can kaybının olmadığı yangında üç ev tamamen yanarak kül oldu. Yangında can kaybının yaşanmaması ise tek teselli kaynağı oldu.

18 Kas 2019 - 11:16 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler