Kocaeli DEAŞ yuvası mı oldu? 4 kişi daha yakalandı

Kocaeli'de jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 4 DEAŞ şüphelisi gözaltına alındı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kocaeli'de gerçekleştirilen operasyonda 4 DEAŞ şüphelisi yakalandı. Edinilen bilgiye göre Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde DEAŞ terör örgütüyle irtibatlı olan ve Suriye'nin Deyrizor bölgesinde faaliyetlere katıldıkları belirlenen 4 şahsın Kocaeli'de olduğu belirlendi. Tespit sonrası harekete geçen ekipler tarafından İzmit, Gölcük ve Başiskele ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda B.E., M.M., H.E. ve R.H. isimli 4 yabancı uyruklu şahsı gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığına götürülen şüphelilerin işlemleri sonrasında Kocaeli Adliyesine sevk edilmeleri bekleniyor.

07 Kas 2019 - 15:17 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hamdullah Allahuekber - Şevki yılmazı Fikri ışığı falan bir kenara bırakın ülkede bu kadar çok yobazın yaşadığı yeri bırakıp başka ile göçecek Deaş'lı Hamas'lı Taliban varsa beyni yoktur burası onlara tam bir cennet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 15:17


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler