Kocaeli'de Yasak bitti, sokağa çıkar çıkmaz, borç verdiği şahsı vurdu!

48 saatlik sokağa çıkma yasağı bitti, Kocaeli’de bir şahıs sokağa çıkar çıkmaz borç verdiği şahsı vurdu

Kocaeli'de Yasak bitti, sokağa çıkar çıkmaz, borç verdiği şahsı vurdu!
Kocaeli'de Yasak bitti, sokağa çıkar çıkmaz, borç verdiği şahsı vurdu!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde sabah erken saatlerde bir şahıs, aralarında alacak verecek meselesi olan bir başka kişiyi evinin önünde silahla vurarak yaraladı. Olay sabah 09.00 sıralarında Kartepe Karanfil Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aydın D. adlı şahıs, aracına binerek borç verdiği Görkem O.(27)’nu evinin önüne gitti. Aracından inerek Görkem O.’nun kapısını çalan Aydın D. çıkan olmayınca aracına bindi. Daha sonra dışarı çıkan Görkem O. ise Aydın D.’nin arabasına yöneldi. Bu sırada yanında getirdiği silahına sarılan Aydın D., Görkem O.’ya ateş ederek bacağından yaraladı. Bacağına isabet eden kurşunla yaralan Görkem O., kanlar içinde yerde kalırken saldırgan ise aracı ile olay yerinden kaçarak gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansa alınan yaralı Görkem O., Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan Aydın D. polis ekiplerine teslim olurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

13 Nis 2020 - 10:35 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy - Şenooool okumu sen böyle haberleri psikolojin bozuluyor!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Nisan 10:35


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler