Kocaeli'de arabada fuhuş yaparken yakalandılar!

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından Çayırova’da düzenlenen operasyonda araç içinde fuhuş yapan 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu Çayırova ilçesinde bulunan K.A.Ü. isimli kadının evinde yabancı uyruklu hayat kadınlarına fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaştı. Şahsı takibe alana ekipler, K.A.Ü.’nün evinden yabacı uyruklu bir kadınla ayrıldığının görülmesi üzerine çevrede yapılan araştırmalarda boş arazi üzerinde park halinde olan bir araçta bir kadınla bir erkeğin fuhuş yaptığını tespit etti. Fuhuş yaptığı belirlenen hayat kadını ve yanındaki kişi gözaltına alındı. Fuhuşa aracılık yaptığı öne sürülen K.A.Ü. isimli kadın da polis ekiplerince gözaltına alındı. Yabancı uyruklu hayat kadını tamamlanan işlemlerinin ardından sınır dışı edildi.

07 Kas 2019 - 15:46 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler