Kandıra’da feci kaza; çok sayıda yaralı var

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı, kazada 8 kişi yaralandı

Kandıra’da feci kaza; çok sayıda yaralı var
Kandıra’da feci kaza; çok sayıda yaralı var
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı. Kaza, Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Pınardüzü Kararağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.B.(25) idaresindeki 81 AAY 807 plakalı Fiat marka hafif ticari araçla, karşı yönden gelen S.O.(36) yönetimindeki 54 UC 113 plakalı Renault marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 aracın sürücüleri ve araçlarda bulunan R.O.(30), İ.K.(59), E.K.(52)Y.K((21), B.A.Y.(24) ve F.T.(22) isimli şahıslar yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından yaralılar Kandıra Devlet hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar çekiciyle yoldan kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

05 Tem 2020 - 08:41 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Mahir gürsucu - Kaza sonucu oluşan konvaya takıldım orda millet can derdinde hala sağdan soldan geçmeye çalışan kırnazlar var bu yol zaten içler acısı birde salak şöförlerin sollamaları var kazalara bakın bu yolda hep kafa kafaya senin olmayan şeritte ilerle sollanmayan yerde solla sonra kaza olsun evet devlet bu yola önlem almıyor birde üstüne bu çok iyi şöförler çıkıyor istenmeyen can kayıpları yazık acil şifalar dilerim yaralılara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 08:41
02

ersoy - Neredesin seçim zamanı kapı kapı kazan Kocaeli vekilleri,belediye başkanları ,kaymakamlar ve vali efendi,hiçbirinizin nedense gıkkı çıkmıyor böyle anlarda!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 08:41
01

Izmitli - Bu nasil araba kullanma ya sabirsiz milletiz ya bedelini odersin boyle insan olmaya gayret edelim millet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 08:41


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler