Kandıra Yolu bir aileyi yok etti

Sık sık yaşanan kazalarla gündeme gelen Kandıra yolunda akşam saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi

Kandıra Yolu bir aileyi yok etti
Kandıra Yolu bir aileyi yok etti
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit-Kandıra yolunda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 5 kişi hayatını kaybederken, 1'i çocuk 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin İzmit ilçesi ile Kandıra arasındaki yolda bir cip ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre otomobildeki aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken, 1'i çocuk 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nin İzmit ilçesi ile Kandıra arasındaki yolda bir cip ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre otomobildeki aynı aileden 4 kişi olmak üzere 5 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerin isimleri Murat Attilla Gökkaya, Merve Gökkaya, Nafize Gökkaya, Yunus Emre Gökkaya ve Ayşe Çelik olarak açıklandı.

27 Eki 2018 - 21:05 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Kandemirden tüm yöneticilere başta vali olmak üzere - Bir İzmit çocuğu olarak olarak basit EDS sistemini kuramayanlara,canımızı yaktıklarını birkez daha vurgulamak ister,hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 21:05
01

Sorunlu - Bu yola ne zaman çözüm bulacak yetkililer?Kendi ailelerinden biri ölünce mi?O yolu iki ayrı şeride bölmek zorundasınız!Daha kaç kişi ölecek?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ekim 21:05


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler