Kandıra'da 87 yaşındaki amcasını bıçaklayarak öldürdü

Kandıra’da psikolojik tedavi gören ve 2 yıldır iyi olduğu düşünülen C.Ö. (31) isimli şahıs, 87 yaşındaki babasının amcası Salim Ö.’yü, bıçaklayarak öldürdü

Kandıra'da 87 yaşındaki amcasını bıçaklayarak öldürdü
Haber albümü için resme tıklayın

Kandıra Kırkarmut Mahallesi Tarlalar mevkiinde ikamet eden Salim Ö., psikolojik tedavi gören ve 2 yıl önce iyileştiği düşünülen 31 yaşındaki C.Ö. (31) tarafından evinde bıçaklanarak öldürüldü. Yeğeni D.Ö.’nün oğlu olan C.Ö.’nün tarafından öldürülen Salim Ö.'nin neden öldürüldüğü bilinmezken Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

22 Eyl 2020 - 12:35 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Recai Görengöz - Bakmak yükümlülüğünden kurtulmak için Devletin aramıza saldığı suçlulardan ve delilerden kurtulmamız mümkün değil çünkü Risk / Maliyet hesabı yapıyorlar Para vatandaşın hayatından daha ağır basıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 12:35


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler