Kaan Şensoy vurularak öldürüldü!

Kocaeli Barosu Kadın Hakları Komisyonu üyesi avukat Ezgi Ulugün'ün eski eşi olan Kaan Şensoy silahlı saldırıya uğradı. Şensoy hayatını kaybetti

Kocaeli Barosu Kadın Hakları Komisyonu üyesi avukatEzgi Ulugün'ün eski eşi olan ve Ulugün’e şiddet iddiasıyla gündeme gelen ve ölüm tehditleri aldığı öğrenilen  Kaan Şensoy evinde silahlı saldırıya uğradı. Başiskele Yuvacık Fatih Mahallesi, Müjde Sokak adresinde ikamet eden ve elektronik kelepçe ile ev hapsinde tutulan Şensoy karın ve bacağından vuruldu.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ambulansa alınan Şensoy, ağır yaralı olarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Şensoy burada yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Şüpheliyi yakalamak için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

01 Eyl 2020 - 14:00 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Eylül 14:00


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler