İzmit’te ekmek fırınında intihar

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren Dostlar Ekmek Fırınının sahibi Muzaffer Doğanay’ın oğlu Selim Doğanay, dün gece pompalı tüfekle kendini vurarak yaşamına son verdi. 37 yaşındaki Doğanay, Saadet Partisi Mehmet Ali Paşa Mahalle Temsilcisi Yunus Doğanay’ın kardeşi, Köfteci Niyazi’nin sahibi Ömer Şengöz’ün de kayınbiraderi idi

İzmitMehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hizmet veren Dostlar Ekmek Fırınının sahibi Muzaffer Doğanay’ın oğlu, Saadet Partisi Mehmet Ali Paşa Mahalle Temsilcisi Yunus Doğanay’ın kardeşi, Köfteci Niyazi’nin sahibi Ömer Şengöz’ün ise kayınbiraderi olan 37 yaşındaki Selim Doğanay, dün gece tüfekle intihar etti. Ekmek fırınının ofis kısmında kendisini vurarak yaşamına son veren bir çocuk babası Selim Doğanay’ın bir süredir psikoloji sorunları olduğu öğrenildi. Doğanay’ın daha önce de hap içerek yaşamına son vermek istediği ancak son anda kurtarıldığı öğrenildi. Doğanay’ın cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı ve polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

23 Şub 2020 - 09:46 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler