İzmit'te kan donduran cinayet! Linç edilerek öldürüldü

Cezaevinden yeni çıkan Okan Yalın isimli şahıs, İzmit Serdar Mahallesi’nde kimliği henüz bilinmeyen şahıslar tarafından darp edilerek ve suratına vurulan bir cisimle öldürüldü

İzmit'te kan donduran cinayet! Linç edilerek öldürüldü
İzmit'te kan donduran cinayet! Linç edilerek öldürüldü
+3
Haber albümü için resme tıklayın

İzmitSerdar Mahallesi Nurettin Paşa Sokak’ta 35 yaşındaki Okan Yalın isimli şahıs, kimliği henüz bilinmeyen şahıslar tarafından darp edilerek öldürüldü. Şahsın yüzüne sert bir cisimle vuruldu, suratının tanınmayacak halde olduğu öğrenildi.

Olay, saat 00.00 sıralarında Kocaeli’nin İzmit ilçesi Serdar Mahallesi Nurettin Paşa Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere, olay yerine yaklaşık 20 metre uzaklıktaki evde yaşayan Okan Yalın (35) ile kimliği belirsiz şahıslar arasında sokak ortasında, henüz öğrenilemeyen bir sebeple kavga çıktı. Çıkan kavgada Okan Yalın, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce darp edildi. Kafasından, henüz belirlenemeyen bir cisimle aldığı darbelerle ağır yaralanan ve kan kaybından öldüğü düşünülen Yalın'ın cesedi, ambulansa alınarak Seka Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yalın’ın cenazesi daha sonra otopsi incelemesi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

POLİS EKİPLERİ GENİŞ ÇAPLI İNCELEME BAŞLATTI

Olay yerine intikal eden polis ekipleri, olayın meydana geldiği sokağın giriş ve çıkışlarını emniyet şeridi ile kapattı. Polis ekipleri tarafından alınan geniş çaplı güvenlik önlemlerinin ardından sokakta inceleme başlatıldı. Olay yeri inceleme, polis ekipleri ve Cumhuriyet savcısı olay yerinde yaklaşık yarım saat süren incelemelerde bulundu. Polis ekipleri Okan Yalın’ın ölümüne sebep olan kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞTI

Linç edilerek öldürülen Okan Yalın’ın, 2017 yılının mayıs ayında tartıştığı amcasını silahla ayağından vurarak yaraladığı, bir süre cezaevinde yattığı ve kısa süre önce tahliye olduğu öğrenildi. 

01 Ara 2020 - 00:57 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler