İzmit'te asırlık çınarın devrilme anı, kameralara yansıdı!

Kocaeli’de kent merkezinde etkisini gösteren fırtına nedeniyle asırlık çınar ağacı devrildi. O anlar güvenlik kameralarına da yansıdı

İzmit'te asırlık çınarın devrilme anı, kameralara yansıdı!
İzmit'te asırlık çınarın devrilme anı, kameralara yansıdı!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit ilçesinde etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Çıkan fırtına sonucu İzmit Ömerağa Mahallesi yürüyüş yolu üzerinde bulunan asırlık bir çınar ağacı kökünden devrildi. Ağacın devrildiği esnada oradan geçmekte olan ve ağacın parçalarının ayağına düşmesi sonucu Dilek E. isimli bir kişi yaralandı. Hasret Ö.’ye ait 41 AAE plakalı otomobil de ağacın altında kalarak kullanılamaz hale geldi. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralı hastaneye kaldırılırken, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu ise devrilen ağaç aracın üzerinden kaldırıldı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, çınar ağacının devrilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Saniye saniye kaydedilen olayda çınar ağacı fırtınaya yenik düşerek bir anda devriliyor. Bu sırada caddede yürüyen vatandaşlar ise dev çınar ağacının altında kalmamak için panikle koşuyor. Daha sonra vatandaşlar, devrilen ağacın yanına gelerek yaralanan olup olmadığını kontrol ediyor.

19 Haz 2019 - 17:02 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Öle1i - Rabbim beterinden saklasın. Gazaba uğrayan toplumdan eylemesin bizleri...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 17:02
02

İzmit li - Ağaçların budanması ve bakım yapılması için büyükşehire yazılan dilekçelere baksınlar kimin suçlu olduğu çıkar ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 17:02


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler