İşte o esrarengiz çuvaldan çıkanlar

Kocaeli’de ilçe emniyet müdürlüğü binasının arka sokağında içinde lav silahı ve 5 el bombası bulunan, üzerinde ise “Sakın açmayın polise teslim edin” yazan bir çuval bulundu.

İşte o esrarengiz çuvaldan çıkanlar
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Emniyet Müdürlüğü binasının arka sokağında bırakılan ve üzerinde "Sakın açmayın polise teslim edin" yazan çuvaldan 5 el bombası ve 1 adet lav silahı çıktı. Özel ekipman giyerek pakette inceme yapan bomba imha ekipleri, çuvalın içinde 5 el bombası ve 1 adet lav silahı olduğunu tespit etti. El konulan mühimmat menşeinin ve bırakan şahısların belirlenmesi için Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İşte o çuvaldan çıkanlar;

05 Ağu 2019 - 21:42 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Çok ilginç kim koyduki bunu burunlarının dibine,acaba bir mesaj mı var?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ağustos 21:42


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler