Herkesin gözü önünde cinayete teşebbüs!

Ağır taşıtların girmesi yasak olan, ölümlü kazalarla gündeme gelen Santral Yokuşu’ndan inen TIR, yürekleri ağza getirdi… Bu yokuşun adı, bilindiği gibi “Ölüm Yokuşu” olarak da biliniyor

Herkesin gözü önünde cinayete teşebbüs!
Herkesin gözü önünde cinayete teşebbüs!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit’te meydana gelen onlarca kaza nedeniyle “Ölüm Yokuşu” olarak adlandırılan Gazanfer Bilge Bulvarı’nda kurallara uyulmuyor. Ağır taşıtların girmesi yasak olan yolda bu kurala uyulmuyor ve ağır taşıtlar hala yolu kullanılmaya devam ediyor. Uyarı tabelaları ve geçmiş kazalar ortadayken ağır taşıtların halen bu yolu kullanması, kazalardan ders çıkaramadığımızı ortaya koyuyor.

Önceki gün çekilen fotoğraf da bunun kanıtı. Santral Yokuşu’na girmesi yasak olan bir ağır taşıt, önceki gün bu yoldan indi. Vatandaşlar tarafından fotoğraflanan o anlarda yürekler ağza geldi. Yani herkesin gözü önünde bir nevi cinayete ve intihara teşebbüs edildi.

Emniyet ekiplerinin TIR'ı yokuşa takibe aldığı ve yokuştan indikten sonra gerekli cezai işlemi yaptığı öğrenildi. Vatandaşların beklentisi ise bu tip ağır taşıtların yolu kullanmasının önüne geçilmesi...

28 Tem 2019 - 12:18 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Bülent YILDIZ - Trafik cezası keselim başımızdan savalım diye düşünülürse böyle olur,o tır yolun ortasında bir araca çarpsa birisi yaralansa veya ölse sorumlusu kim olacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Temmuz 12:18
02

ersoy kandemit - İlimizin yöneticilerine kimse ne oluyor demez hesap sormazsa,bu kadar olmaz yahu!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Temmuz 12:18


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler