Her yerde aranıyor Ecem Balcı cinayetinde gözler o isme çevrildi

Kocaeli'de 17 yaşındaki Ecem Balcı, hunharca katledildi. Annesi Esra Ercömert intihar etti. Gözler, ortadan kaybolan ve her şeyi bildiği iddia edilen Aslı Aydın'a çevrildi....

Bir süre kayıp olarak aranan genç kız, annesinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Kadın ise canına kıydı. Her şeyi bilen kuzen ise sırra kadem bastı. Olay geçen yıl Kocaeli'de yaşandı. 17 yaşındaki Ecem Balcı, ortadan kayboldu. Annesi Esra Ercömert'in erkek arkadaşı Süleyman Kara tarafından katledildiği ileri sürüldü. Katil zanlısı tutuklandı, Ercömert ise yaşamını sonlandırdı. Adli Tıp'tan Nisan ayında gelen raporda ise genç kızın, Kara'nın söylediği gibi, elle boğularak ölmediği, ölüm nedenin ise anlaşılmadığı belirtildi.

Gözler, her şeyi bildiği iddia edilen, Ercömert'in kuzeni Aslı Aydın'a çevrildi. Kadının adresini değiştirdiği, sosyal medya hesaplarını kapatarak ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Mahkeme, Aydın'ı tanıklık için arıyor.

13 May 2019 - 09:59 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler