Hareket eden otobüsten düşerek öldü!

Kocaeli'de hareket halindeki özel halk otobüsünden düşen genç kız hayatını kaybetti.

Kaza bugün öğle saatlerinde Gebze Sultan Orhan Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. Dilovası'nda yaşayan Günay Gönülaçar, Gebze'ye gitmek için Y.K.'nin kullandığı halk otobüsüne bindi. Gebze'ye geldikleri sırada bir alışveriş merkezinin önünde inmek isteyen Günay Gönülaçar, otobüsün açık olan kapısına doğru yöneldi. İnmek için halk otobüsünün durmasını bekleyen Günay Gönülaçar, bu sırada dengesini kaybederek halk otobüsünün kapısından düştü. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Sağlık ekibi, Gönülaçar'ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye götürerek tedavi altına aldı. Gönülaçar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazanın ardından gözaltına alınan halk otobüsü sürücüsü Y.K., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

16 Tem 2019 - 22:21 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Nehir tuna - Yalan haber videosu var kız dengesini kaybetmemiş yanında oturan genç bir bey var ona bişey veriyor kağıt gibi bişey sonra koltuktan fırlayıp kapıdan çıkıyor resmen intihar etmiş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 22:21
01

Nehir - Yalan haber videosu var kız dengesini kaybetmemiş yanında oturan genç bir bey var ona bişey veriyor kağıt gibi bişey sonra koltuktan fırlayıp kapıdan çıkıyor resmen intihar etmiş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 22:21


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler