Göle düşen çocuğu, 7 saat boyunca aradılar...

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde Eşme sahili açıklarında kayıkla çıktığı gezinti sırasında Sapanca Gölü'ne düşen 13 yaşındaki Eren Gültekin isimli çocuğu arama çalışmaları 7 saat sürdü ancak sonuç alınamayınca çalışmalara ara verildi. Havanın ışımasıyla birlikte arama çalışmaları tekrar başlayacak

Göle düşen çocuğu, 7 saat boyunca aradılar...
Göle düşen çocuğu, 7 saat boyunca aradılar...
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde arkadaşlarıyla gezmek için kayıkla Sapanca gölüne açılan, dengesini kaybederek suya düşen ve kaybolan 13 yaşındaki çocuğu arama çalışmalarından 7 saatte sonuç alınamadı ve arama çalışmalarına ara verildi. Olay 17.00 sıralarında Kartepe Eşme Mahallesi sahili açıkları Sapanca Gölü içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla Sapanca Gölü'ne gelen 13 yaşındaki Eren Gültekin, gölde gezmek için tekne kiraladı. Kiraladıkları tekne ile göle açılan arkadaş grubundan bazıları tekneden göle atlayarak yüzmeye başladı. Bu sırada tekneden dengesini kaybeden Eren Gültekin ise suya düşerek çırpınmaya başladı. Yüzme bilmediği için paniğe kapılan Gültekin'in suda çırpındığını gören arkadaşları ise bağırarak çevredekilerden yardım istedi. Arkadaşlarının sudan çıkarmaya çalıştığı Gültekin ise suya batarak gözden kayboldu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve AFAD'dan dalgıçlar gelerek gölde arama başlattı. Yaklaşık 6 saattir süren arama çalışmalarında 13 yaşındaki çocuğa halen ulaşılamadı. Havanın kararmasıyla birlikte itfaiye ve polis dalgıçları su altı aramalarını sonlandırırken AFAD dalgıç ekipleri ise yüzey aramalarını 7 saat sürdürdü. Eren'in ailesi sinir krizleri geçirirken arkadaşları ve yakınları ise hüzünlü şekilde arama çalışmalarını takip etti. Aramaların sabah erken saatlerde yeniden başlaması bekleniyor.

28 Tem 2019 - 01:23 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler