Büfede 181 şişe kaçak alkol ele geçirildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda yüklü miktarda kaçak içki ele geçirildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda 181 içki dolu şişe ve 12 adet sahte bandrol ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucunda İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde bir büfede kaçak alkol satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Büfeye yapılan baskında yapılan aramalarda 181 dolu içki şişesi ve 12 adet sahte bandrol ele geçirdi. Büfe sahibi hakkında işlem başlatıldı.

26 Haz 2019 - 16:17 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy - Kesin benim çok sevdiğim kebapçının oradadır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Haziran 16:17


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler