Baba yüreği evlat acısına dayanamadı

Karamürsel'in sevilen simalarından Ercan Türel genç yaşta yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Acı haber alan baba Vehbi Türel de dün gece fenalaşarak yaşamını yitirdi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ercan Türel genç yaşta yakalandığı kanser nedeni ile tedavi gördüğü Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Ercan Türel'in ölüm haberini alan ailesi, yakınları ve arkadaşları hastaneye akın ettiler. Acı haberi alan baba Vehbi Türel de dün gece fenalaşarak yaşamını yitirdi. Babaoğulun ard arda ölümü ailesini kahrederken cenazeleri bugün Karamürsel Ulu Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yalakdere köyü mezarlığına defnedilecek.  

22 Eki 2019 - 10:46 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler