‘Artık yapamıyorum’ dedi, kendini astı!

Kocaeli’de dış cephe işleriyle uğraşan ve borçlarının artması nedeniyle sıkıntılar yaşayan Levent Akar kendini astı

Dış cephe işiyle uğraşan ve doların artmasıyla borcu yaklaşık 400 bin liraya çıkan Akar, borçlarını ödeyemediği için Gebze Çayırova’daki iş yerinin ofisinde intihar etti.

Evli ve biri bebek 3 çocuğu bulunan Akar, intihar etmeden önce eşini arayıp, “Ben artık yapamıyorum. Kendine ve çocuklara iyi bak. Hakkını helal et” diyor. Eşi önce intihar edeceğine ihtimal vermiyor ve daha sonra eşi Levent Akar’ı arıyor ancak ulaşamıyor. Eşine ulaşamayan kadın, eşinin ablası Leyla Coşar’a Levent Akar’ın intihar edeceğini söylediğini ve daha sonra kendisine ulaşamadığını anlatıyor. Haberi alır almaz Levent Akar’ın ofisine giden Cenk Akar ve Leyla Coşar’ın eşi Gazi Coşar, Akar’ı asılı halde buluyor.

YENİ YAŞAM

25 Eyl 2020 - 14:28 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ayhan - Allah rahmet eylesin onurlu insan gururlu duzenin kurbani oldu kotu yonetim bir onurlu insan gitti keske mucadele etseydi... refah seviyesi cok yuksek diyenler bi dusunun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 14:28


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler