76 ilde FETÖ operasyonu!

76 ilde büyük FETÖ operasyonu: 1112 kişi hakkında gözaltı kararı

Ankara merkezli 76 ilde büyük FETÖ operasyonu. Bin 112 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bakan Soylu'nun işaret ettiği operasyon bu sabah başladı...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada 2010 yılında yapılan Polislikten Komiserliğe Geçiş Sınavı’nda FETÖ Silahlı Terör Örgütü üyelerinin yazılı sınav öncesinde sınav sorularına erişerek sınav sorularını örgüt üyelerine verdiklerinin tespiti üzerine, sınav sorularının verildiği illerle eş zamanlı operasyon planlandı. Bu kapsamda tüm illerin KOM Şube müdürlüklerinden çağrılan görevlilere operasyon öncesi KOM Daire Başkanlığınca bilgi ve eğitim verildi. Sınav sorularını bahsi geçen sınavda aldığı tespit edilen bin 112 kişinin bilgileri ve delilleri operasyon öncesi 76 ile gönderildi. Aynı şekilde Ankara'da sınav sorularını alarak komiser yardımcısı olan 45 şüpheli hakkında da Ankara dahil 16 ilde 12 Şubat 2019 tarihinden itibaren gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen FETÖ şüphelilerinin işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğünce devam ettiği bildirildi.

Bakan Soylu: FETÖ’ye yönelik büyük bir operasyona hazırlanıyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ’cülerin kökünü kazıyacaklarını belirterek, “Şimdi burada söylüyorum; FETÖ’ye yönelik büyük bir operasyona daha hazırlanıyoruz. Akıllarını başlarından almazsak namerdiz. Onların yaptığı hileleri şeytanlar yapmaz, yapamaz” demişti.

12 Şub 2019 - 08:54 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Ersoy Kandemir - Belediye başkanları,bakanlar,milletvekilleri var mı bir tane fettullahçı şu ana kadar bulunabilen,şu kriterlerin arasında Zaman gazetesi aboneliği ya da devlet dairelerine alınanlarla ilgili bir kriter var mı,KOCAELİNİN OPERASYONLARDA MERKEZDE OLMASI SİZCE DEDİKLERİMİ DOĞRULUYOR olabilir mi?Yani operasyonu alınmayan SİYASİ AYAĞININ etkileme ihtimali hiç mi yok?Bu soruları size Kocaeli Büyükşehir Belediye BAŞKANLIĞI bağımsız ADAYI olarak sorarım,başta istihbarat,hükümet ve MİLLETİMİZ üstüne alınsın sorularımı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 08:54
02

Şinasi - yav başta tayyip erdoğan yalan söylüyor. 24 haziran seçimlerinde fetocuları akpden vekil yaptı kendi elleriyle tayyip erdoğan. AKP=FETO.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 08:54
01

Musa Sert - Birileri açıklama yapmıştı süreç tamamlandı diye!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 08:54


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler