30 yaşındaki vatman kazada can verdi

Kocaeli'de şehir içi ulaşımda kullanılan tramvayda vatman olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası 30 yaşındaki İsmail Günay, ölüm rampasında motosikleti ile kaza yaparak yaşamını yitirdi

30 yaşındaki vatman kazada can verdi
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit’te kullandığı motosikletin kontrolünü kaybedip kaza yapan 30 yaşındaki vatman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, İsmail Günay (30) akşam saatlerinde motosikleti ile İzmit ilçesi Gazanfer Bilge Bulvarı (Ölüm rampası) üzerinde seyir halindeyken motosikletinin hakimiyetini kaybederek yere düştü. Kazanın etkisiyle Günay, başında kask olmasına rağmen ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü, Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye gelen Günay, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Öte yandan, İsmail Günay'ın Kocaeli'de şehir içi ulaşımda kullanılan tramvayda vatman olarak çalıştığı, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

11 Mar 2018 - 10:07 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Aslan Kandemir - Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mart 10:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler