Cami çıkışı akrabasını bıçakladı!
Kadir Gecesi nedeniyle camiye giden bir şahıs, cami çıkışı akrabasıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine akrabası tarafından bıçaklanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Söz konusu tartışma ilk olarak Suriyeli bir vatandaş ile Türk bir vatandaş arasında yaşandı sanıldı. Bu sebeple çevrede onlarca öfkeli vatandaş toplandı.

Edinilen bilgilere olay gece saatlerinde İzmit ilçesi Tepecik Mahallesi Hürriyet Caddesi Fevziye Camii önünde meydana geldi. İddialara göre Kadir Gecesi nedeniyle camiye giden Mübarek B. isimli şahıs, cami çıkışında ismi öğrenilemeyen bir akrabasıyla karşılaştı. Akrabasıyla tartışmaya başlayan B., tartışmanın büyümesi üzerine tartıştığı akrabası tarafından bıçaklandı. Söz konusu tartışma ilk olarak Suriyeli bir vatandaş ile Türk bir vatandaş arasında yaşandı sanıldı. Bu sebeple çevrede onlarca öfkeli vatandaş toplandı.
HASTANEYE KALDIRILDI
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri baldırından bıçaklanan şahsa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, polis ekipleri bıçaklayan şahıs hakkında arama çalışmaları başlattı. Yaralı şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.