Yürüyüş Yolu’ndaki bina korku salıyor
İzmit’in kalbi sayılan Yürüyüş Yolu üzerinde, eski Seka Devlet Hastanesi poliklinik binasının hemen yanında bulunan, bakımsız görüntüsü ve dökülen dış cephesiyle adeta korku salıyor
İzmit’in en işlek yaya aksı olan Yürüyüş Yolunda bir bina bugünlerde oldukça dikkat çekiyor. Ömerağa Mahallesi sınırları içerisinde, eski Seka Devlet Hastanesi binasının bitişiğinde yer alan çok katlı binanın dış cephesi, adeta korku salıyor.
Hastanenin yıkılmasıyla duvarı tamamen açığa çıkan yapıda, herhangi bir dış cephe kaplamasının olmaması dikkat çekiyor. Zamanla deforme olan sıvalar dökülürken, açıkta kalan tuğlalar vatandaşları tedirgin ediyor. Kocaeli gibi yüksek deprem riski olan bir şehirde böyle bir binanın acil inceleme gerektirip gerektirmediği büyük merak konusu oldu.