İçinden çıkan cisim Kocaelili vatandaşın dişini kırıyordu

Kocaeli'de bir zincir marketten ambalajlı helva satın alan vatandaş, helvanın içinden taş çıktığını ve az kalsın dişini kıracağını öne sürdü

İçinden çıkan cisim Kocaelili vatandaşın dişini kırıyordu

"4 gün önce BİM Kocaeli/Gebze Kirazpınar mağazasından satın aldığım Serel marka Antep fıstıklı helvanın içerisinden az önce (yaklaşık 10 dakika önce) taş çıktı. Taşı, ağzıma aldığım lokmayla birlikte Antep fıstığı zannederek ezmeye çalıştım ve az kalsın dişimi kırıyordum. Böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum ve gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
Ürünün ambalajını attığım için son kullanma tarihi veya parti numarasını paylaşamıyorum. Fişim de yok, ancak gerekirse kredi kartı hareketlerimden alışverişi gösterebilirim. Bu olayın nasıl yaşandığını, üretim ve denetim süreçlerinin neden bu kadar yetersiz olduğunu anlamakta güçlük çekiyorum.
Markadan ve mağazadan gereken her türlü çözümün sağlanmasını, benzer durumların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum."

İçinden çıkan cisim Kocaelili vatandaşın dişini kırıyordu

Kaynak: Haber Merkezi