CHP'li belediye başkanı Kocaeli'ye geldi, AKP'li başkana gitti
CHP'li Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Kocaeli'ye gelerek Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret etti
CHP'li Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Kocaeli'ye gelerek Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü ziyaret etti. Gebze Belediyesinden geçilen basın bülteninde şu ifadelere yer verildi: "Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve beraberindeki heyeti başkanlık makamında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yerel yönetimler arası iş birliği ve tecrübe paylaşımının önemi vurgulandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zinnur Büyükgöz, bu tür buluşmaların belediyeler arasında bilgi ve tecrübe aktarımını güçlendirdiğini belirterek, yerel yönetimlerin ortak akılla daha güçlü hizmetler üretebileceğini ifade etti.
KÖSE: BELEDİYELER ARASI İŞ BİRLİĞİ ÖNEMLİ
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de ziyaret kapsamında yaptığı değerlendirmede, belediyeler arasındaki karşılıklı iletişim, bilgi paylaşımı ve iş birliğinin önemine dikkat çekerek, bu tür ziyaretlerin yerel yönetimlerin gelişimine katkı sunduğunu ifade etti.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM ANLATILDI
Başkanlık makamındaki ziyaretin ardından Safranbolu Belediyesi heyetine Barış Sosyal Tesisleri’nde Gebze Belediyesi’nin dijital dönüşüm çalışmaları ve hayata geçirilen uygulamalar hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı. Sunumda, tecrübe ve bilgi aktarımında bulunulurken, karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirildi.