Yine zam!

Enerji Petrol Gaz İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamada akaryakıt fiyatlarına zam geldiğini bildirdi. Benzinde 17 kuruş motorinde ise 16 kuruşluk yeni zamlar ÖTV'den karşılanacağından pompa fiyatlarında bir değişiklik olmayacak.

EPGİS’in Twitter’dan gerçekleştirdiği duyuruya göre benzin ve motorine bir zam daha yapıldı. Gerçekleştirilen fiyat artışının ÖTV’nin aynı oranda düşürülmesiyle pompa fiyatlarına yansıtılmayacağı belirtilen duyuruda benzine 17 kuruş motorine ise 16 kuruş zam yapıldığı bilgisi verildi.

Eğer gerçekleştirilen zam ÖTV’den karşılanmasaydı, benzin 6,90 TL yerine 7,07 TL’den motorinse 6,26 yerine 6,42 TL’den satılacaktı.

25 Eyl 2018 - 20:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir'den yetkililere - Bokunu çıkarmak diye bir tabir duydunuz mu hiç!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Eylül 20:33


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler