Yine sel, yine su baskını… Suçlu kim? Yağmur!

Dolu ve yağmur aniden bastırdı, olan yine vatandaşa oldu. Alt yapısı sağlam olmayan kentimiz sular altında kalırken, yine İSU’dan yağmurun saatte kaç kilogram yağmur bıraktığı ve belediyelerden suçu yağmurun şiddetine atan açıklamalar yapılması bekleniyor(!)

Yine sel, yine su baskını… Suçlu kim? Yağmur!
Yine sel, yine su baskını… Suçlu kim? Yağmur!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, günlerdir kuvvetli yağış uyarısı yaptı ancak tahmin tutmadı. Bugün de yağmur uyarısı vardı ancak şiddetli olacağına dair bir tahmin yürütülmedi. Meteoroloji, dolu yağışını da ön göremeyince vatandaş, doluya da yağmura da hazırlıksız yakalandı. Ortalıkta duran araçlarda dolu nedeniyle hasar oluşurken, yağmur ise kısa sürede hayatı felç etti. İnsanlar, buldukları bina altlarında ve duraklarda bir süre mahsur kalırken sel, kısa sürede ev ve iş yerlerine hasar verdi. İSU ise her zamanki gibi yağmura hazırlıksız yakalandı. Alt yapıdaki sıkıntılar, tıkanan mazgallar ve benzeri sebeplere yağmurun kuvveti de eklenince yine olanlar oldu, vatandaş mağduriyet yaşadı. Şimdi İSU’nun yağmurun saatte kaç kilogram su bıraktığını açıklaması, yerel yöneticilerin ise suçu her zamanki gibi yağmurun şiddetine atması bekleniyor.

16 Eyl 2018 - 15:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy’dan belediye başkanlarına - Senelerdir alt yapı çalışması olarak neler yaptığınızı her yağmurda GÖRÜRÜK,sizlerin yorumlarını duymak ister ve böyle günlerde hiçbirinizi görememenin verdiği derin üzüntüyü alayınıza gururla bildiririm!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 15:41
01

Cemal - Aslında altyapı kötü değil, merkezi bölgelerde yeşil alan az. Yağmur toprağa kavuşmuyot. Heryer beton , asfalt. Bu şiddette bir yağmurda , logar lar genişte olsa tahliye 1/2 saati bulur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 15:41


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler