Yenilenme çalışmaları başladı

Şehrin birçok noktasında sokak ve cephe iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi bu sefer Kemal Paşa Mahallesi Bakırcılar Çarşısı’na el atıyor.

Yenilenme çalışmaları başladı
Yenilenme çalışmaları başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Şehrin birçok noktasında sokak ve cephe iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi bu sefer Kemal Paşa Mahallesi Bakırcılar Çarşısı’na el atıyor. Bir süre önce Bakırcılar Çarşısı Sokak İyileştirme Projesi’nin ihalesi yapılmış ve ihaleyi 258 bin 889 lira ile Mehmet Uzun kazanmıştı. İhale sonrası çalışmalara başlayan firmaya, Belediye Başkanı Nevzat Doğan ziyarette bulunarak çalışmaları yakından inceledi.

İnceleme sonrası açıklama yapan Doğan şu ifadeleri kullandı; Bakırcılar Çarşısı, şehrimizin tarihi derinliği olan sokaklarından bir tanesi. Buranın daha önce alt yapısını yapmıştık. Cephelerle ilgili de bu sokağa yakışır bir proje hazırladık.

BELEDİYE KARŞILAYACAK

Çalışma vatandaşımıza, esnafımıza yük olmadan tamamen belediyemizin imkânlarıyla yapılıyor. 2-3 ay içerisinde burası çok daha farklı, şehrimizin nadide köşelerinden biri haline gelecek.

31 YAPININ GÖRÜNÜMÜ YENİLENECEK

Proje ile Bakırcılar Çarşısı’nda 31 yapının cephe iyileştirilmesi gerçekleştirileceğini belirten Başkan, “ Kurul tarafından onaylanan proje kapsamında sokaktaki dükkânların tabelalar değişecek, bina cephelerinin sıva tadilatları yapılarak boyanacak, klimalar kapatılacak. Sokak aydınlatmalarının da takılmasıyla sokak tarihi dokusunu koruyarak Bakırcılar Çarşısı kimliği içerisinde sade ve şık bir görünüme kavuşacak. Şehrimize gelen herkes bu sokağı görmeden gitmeyecek” dedi.

06 Eyl 2018 - 13:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler