Yenidoğan üst geçidinde engellilere kolaylık!

İzmit Yenidoğan Yaya Üst Geçidi’nin güney tarafına engelli vatandaşların yaya üst geçidine ulaşımı için asansör inşa edildi

Yenidoğan üst geçidinde engellilere kolaylık!
Yenidoğan üst geçidinde engellilere kolaylık!
Haber albümü için resme tıklayın

Engelli bireylerin şehir ulaşımında rahat edebilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son 16 yılda hayata geçirdiği projelerde engelli vatandaşları düşünerek hareket eden Büyükşehir Belediyesi, yaya üst geçitlerinde engelli vatandaşlar için asansörler kuruyor. Son olarak Fen İşleri Daire Başkanlığı, İzmit Yenidoğan Yaya Üst Geçidi’nin mevcut kendi asansörlerinin yanı sıra üst geçidin güney tarafına engelliler için asansör inşa etti.

ENGELLİ ÜST GEÇİDİNE DAHA KOLAY ULAŞIYOR

Modern yapısıyla bulunduğu bölgeye güzel bir görünüm katan İzmit Yeni Doğan Yaya Üst Geçidi, aynı zamanda engelli bireylerin ulaşımına da kolaylık sağlıyor. Geçtiğimiz yıl inşa edilen üst geçidin güney tarafına kot farkından dolayı aşağıda kalan yerden, üst geçit seviyesine çıkılması için merdivenlerin yanına engelli bireyler için asansör inşa edildi. Kontrolü yapılarak yeşil etiketi konulan asansör, engelli vatandaşların karşıdan karşıya geçişlerinde büyük kolaylık sağlıyor.

14 Haz 2020 - 09:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler