Yaz sıcakları geri geliyor ama o gün yağmur var

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu; yaz sıcakları geri geliyor. Haftalık hava tahmin raporunda 6 gün güneş, bir gün ise gök gürültülü sağanak yağış var. İşte haftalık hava durumu…

Yaz sıcakları geri geliyor ama o gün yağmur var
Yaz sıcakları geri geliyor ama o gün yağmur var
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de bir süredir devam eden, uzun kolluları dolaptan çıkarmamıza neden olan serin hava, sonbaharı hissettirmişti ancak Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün haftalık hava tahmin raporunda yaz sıcaklarının geri geleceği duyuruldu. Sıcaklık 33 dereceye kadar çıkacak. Haftalık tahminde 1 gün gök gürültülü sağanak yağış, 6 gün ise güneş var.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre yarın hava parçalı bulutlu ve güneşli. Sıcaklık ise en düşük 20, en yüksek 29 derece.

24 Eylül Perşembe günü parçalı bulutlu hava sürecek, sıcaklık en düşük 20, en yüksek 31 derece olacak.

25 Eylül Cuma günü de hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 23, en yüksek 29 derece.

26 Eylül Cumartesi günü parçalı bulutlu ve güneşli hava devam edecek, sıcaklık en düşük 22, en yüksek 33 derece seviyesinde seyredecek.

27 Eylül Pazar günü de hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 24, en yüksek 31 derece.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda, Kocaeli yeni haftaya da güneşle girecek. 29 Eylül Salı günü ise güneş, yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakacak.

22 Eyl 2020 - 14:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Manav - Sürekli sizi okuyorum ve takip ediyorum fakat başlıkta yazdığınız yağmur hangi gün.Yuh size.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 14:10


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler