Yasaklandı!

İçişleri Bakanlığı korona tedbirleri kapsamında asker uğurlama törenlerini yasakladı

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine asker uğurlama töreniyle ilgili bir yazı göndererek, valiliklerden askere uğurlama törenlerinde vatandaşların toplu olarak bir araya gelmesi corona virüsü salgını riskini artıracağı için bu faaliyetlerin geçici süreyle gerçekleşmesine izin verilmemesini istedi. Dün ortaya çıkan bazı görüntüler tepki çekmişti.

21 Mar 2020 - 11:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Cemile Y. - Keşke daimi yasaklansa! Gece 22.00 da başlar 01.00 a kadar sürer bağrışlar kornalar susmaz. Bir gecede en az 5-6 tane olur o da en az! Aynı şekilde düğün konvoyları yazın her hafta sonu! Bu nasıl bir kutlama? Amacı nedir bu gürültü kirliliğinin aklım almıyor! Kimse de buna dur demiyor!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 11:46


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler