"Yardım edin" diye bağıran anne için yolcular ve şoför seferber oldu!

Derince 60 Evler ile İzmit Küçük Sanayi arasında sefer yapan 144 hatlı özel halk otobüsünde küçük oğlu ile birlikte yolculuk ederken aniden rahatsızlanarak “Bana yardım edin” diye bağıran kadına yolcular müdahale etti. Otobüs şoförü ise kadını hızla en yakın hastaneye yetiştirdi

"Yardım edin" diye bağıran anne için yolcular ve şoför seferber oldu!
"Yardım edin" diye bağıran anne için yolcular ve şoför seferber oldu!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de şoför ve yolcular insanlık örneği sergiledi. Derince-İzmitSanayi arasında sefer yapan 41 J 0399 plakalı 144 hatlı özel halk otobüsünde dün gece hareketli anlar yaşandı. Derince’den İzmit istikametine gitmekte olan otobüste 2-3 yaşlarındaki çocuğu ile birlikte yolculuk eden 27 yaşındaki genç kadın, saat 21.15 sıralarında otobüs Çenesuyu mevkiine yaklaşırken aniden fenalaştı. “Bana yardım edin, çocuğu alın” diye bağıran genç kadının başına toplanan yolcular, çocuğu alıp, genç kadına müdahale etmeye çalışırken otobüs şoförü Ahmet Bilgin ise otobüsü hızla Seka Devlet Hastanesine sürdü. Bu sırada, kadının ailesine de haber verildi. Böbrek tarafında yoğun bir ağrı oluştuğunu söyleyen ve yarı baygın şekilde olan kadını, kısa sürede hastaneye yetiştirirken yolcular hemen acil sağlık personeline haber verdi. Getirilen sedye ile anne acil servise taşınırken kadın güvenlik personeli de ağlayan küçük çocuğu yolculardan alarak sakinleştirmeye çalıştı. Şoför ve yolcular, insanlık görevini yerine getirdikten sonra yoluna devam etti.

27 May 2019 - 09:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler