Yağmur, ağustos ayına da sarkacak

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu, yağmur uzun bir süre daha devam edecek. Deniz planı yapanlar için bu hafta sonu da planlar suya düşecek. Ağustos ayı da gök gürültülü sağanak yağış ile başlayacak. İşte 1 haftalık hava tahmin raporu…

Yağmur, ağustos ayına da sarkacak
Yağmur, ağustos ayına da sarkacak
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli, temmuz ayını yağmur ile geçirmeye devam ediyor. 3 haftadır süren sağanak yağmur, önümüzdeki günlerde de kenti terk etmeyecek. Gün içinde güneş açsa da deniz planı yapanlar için yine kötü haber var Meteoroloji Müdürlüğünden.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre gök gürültülü sağanak yağış, 1 hafta daha sürecek, Kocaelililer ağustos ayına da yağmur ile girecek.

Güne güneş ile başlayan Kocaeli’de gün içinde yine sağanak yağış uyarısı var. Bugün 09.00-12.00 arasında hava bulutlu ve güneşli. Saat 12.00-18.00 arasında ise gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık en düşük 20, en yüksek 31 derece.

27 Temmuz Cuma günü yani yarın da gök gürültülü sağanak yağış sürecek. En düşük sıcaklık 21, en yüksek sıcaklık 31 derece olacak.

Hafta sonu için deniz planı yapanlar için Meteoroloji’den gelen haberler kötü. Gök gürültülü sağanak yağış hafta sonu da sürecek. Yağmurun kendisini göstereceği 28 Temmuz Cumartesi günü sıcaklık en düşük 21, en yüksek 31 derece; yine yağmurlu olan 29 Temmuz Pazar günü ise en düşük sıcaklık 22, en yüksek sıcaklık 30 derece seviyesinde seyredecek.

Yeni hafta da yağmurla başlayacak. 29 Temmuz Pazartesi günü gök gürültülü sağanak yağmura rağmen sıcaklık artacak; en düşük sıcaklık 22, en yüksek sıcaklık 33 derece olacak.

5 günlük hava tahmin raporunun yanı sıra Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün uzun vadeli tahminine bakacak olursak yağmurun ağustos ayında da süreceği görülüyor. 31 Temmuz Salı günü gök gürültülü sağanak yağış, 1 Ağustos Çarşamba günü de devam edecek.

BÜYÜTMEK İÇİN GÖRSELE TIKLAYIN

26 Tem 2018 - 09:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler