Yağız Kebap’ta Ramazan bir başka!

İlimizin gözde mekanlarından Yağız Kebap, ramazan ayına hazır. Birbirinden lezzetli menüleri ile iftarınızı yaparken ilimizin sevilen sanatçısı Aşkın Günan ve Ekibi Ramazan Ayı boyunca iftardan hemen sonra misafirlerini Yağız Kebap’ta eğlendirmeye devam edecek

Yağız Kebap’ta Ramazan bir başka!
Yağız Kebap’ta Ramazan bir başka!
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Elit mekanı, kaliteli hizmeti ve birbirinden lezzetli menüleri ile Yağız Kebap, bu ramazan ayında da farkını gösteriyor.

RAMAZAN BOYUNCA HER AKŞAM FASIL

Ayrıca ilimizin sevilen Sanatçısı Aşkın Günan ve Ekibi Ramazan Ayı boyunca iftardan hemen sonra misafirlerini Yağız Kebap’ta eğlendirmeye devam edecek.

Ailenizle birlikte muhteşem lezzetlerle iftarınızı yaparken nezih bir ortamda gönlünüzce eğleneceğiniz Yağız Kebap’ta 3 farklı menü bulunuyor.

Menü 1: İftariyelik, Seçmeli Çorba, Ara Sıcaklar(Fındık Lahmacun, İçli Köfte, Bulgur Pilavı) Ana Yemek olarak KÖFTE/TAVUK PİRZOLA/TAVUK ŞİŞ MENÜ, Mezeler, Salata, Açık Büfe Tatlı, Açık Büfe Meyve, İçecekler ve Sınırsız Çay.

Kişi başı fiyatı: 48 TL.

Menü 2: İftariyelik, Seçmeli Çorba, Ara Sıcaklar(Fındık Lahmacun, İçli Köfte, Bulgur Pilavı) Ana Yemek olarak ADANA/URFA KEBAP MENÜ, Mezeler, Salata, Açık Büfe Tatlı, Açık Büfe Meyve, İçecekler ve Sınırsız Çay.

Kişi başı fiyatı: 60 TL.

Menü 3: İftariyelik, Seçmeli Çorba, Ara Sıcaklar(Fındık Lahmacun, İçli Köfte, Bulgur Pilavı) Ana Yemek olarak KARIŞIK KEBAP, KUZU KÜLBASTI, KUZU ŞİŞ, DANA SUCUK,TAVUK PİRZOLA, Mezeler, Salata, Açık Büfe Tatlı, Açık Büfe Meyve, İçecekler ve Sınırsız Çay.

Kişi başı fiyatı: 75 TL.

Adres:

Kandıra Sapağı Yahya Kaptan Yolu üzeri Demokrasi Bulvarı- İzmit

Rezervasyon Telefonu: 0262 311 46 46

06 May 2019 - 16:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Neziroğlu - Fuzuli haber yapmayın. Beş para etmez. Oruç açacağız masada su yok, 75 TL menüye para verdim toplasan 200 gr et yok. Hele hele o canlı müzik ayağına iftar sofrasına alkollü mekab havası katmakta ne ola Ayıp, yazık utanç verici, dedim ya 5 para etmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mayıs 16:19
03

samet - Çok fena vurdun doğru mu bunlar?herşey düzmece mi yani?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mayıs 16:19
02

Nicom - Gözde mekan demişsiniz güleyim bari.. tahta masa üzerine bi örtü vs sermedikleri için, sokak bankında yemek yiyor gibi hissedersiniz.. garsonlar çok lakayıt, siz yemek yerken bağıra çağıra konuşur ve şarkı söylerler.. menüdeki görselle gelen yemeğin alakası yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mayıs 16:19
01

samet - Çok fena vurdun doğru mu bunlar?herşey düzmece mi yani?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Mayıs 16:19


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler