Üzerinde ev olmayanlar alabilecek!

Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt İzmit Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında Kiptaş’ın İzmit’te yapacağı evleri üzerinde ev olmayan vatandaşların alabileceğini ifade etti

Üzerinde ev olmayanlar alabilecek!
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile Kiptaş’ın sosyal konut projesi yapacağı Arızlı’daki alanda bir araya geldi. Alanda inceleme bulunduktan sonra İzmit Belediyesi’ne geçen başkanlar Meclis Toplantı Salonu’nda toplantı düzenledi. Toplantıda sözü alan Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt şu sözleri kaydetti: “Bugün önemli bir iş birliği içerisinde bir araya geldik. Fatma Hanım’ın yönlendirmesiyle kısa sürede yol aldık. Bu projenin tanıtımındayız.

10 BİN 764 BAŞVURU

Küçük gibi görünen ama İzmit için hareketin olacağı bir proje. Yapı kırılganlığı anlamında İzmit sıkıntılı bir yer. Tasarıma erişebilir bir sosyal proje olacak. Anket çalışmamız 10764 başvuru oldu. Bu önemli bir ölçek.

“ÜZERİNDE EV OLMAYAN KİŞİLER ALABİLECEK”

Bu ankete göre finans seçeneklerimiz güncelleyip 26 -30 aralık tarihlerinde temelini atacağız. Ruhsatı bugün aldık. Sadece Kocaeli’de ikamet eden üzerinde ev olmayan kişiler alabilecek. İzmit Belediyesi’ne bu projedeki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

27 Kas 2020 - 16:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kenan Dogulu - Kiptaş kocaeli sinirlarinda sadece bir mutahit firma huviyetindedir. Resmi hiç bir tarafi yoktur. Komik olan sadece 143 daire yapacak bir mutahit firmanin uygulama arsasi onune izmit belediyesi ambleminin konulmasi. Ayrica izmit belediyesi sinirlari icinde yer alan kac mutahit firmanin arsasinda is makinasi çalıştırıyor merak ediyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 16:26


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler