Uçakla gittiği Trabzon’da kalbine yenildi!

Kandıra’da ikamet eden evli ve 2 çocuk babası Zafer Emanetoğlu(42), uçak yolculuğu sonrası Trabzon’da geçirdiği kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi

Uçakla gittiği Trabzon’da kalbine yenildi!
Haber albümü için resme tıklayın

KandıraKaraağaç köyü Acılık Mahallesi sakinlerinden Necattin ve Zehra Emanetoğlu’nun oğulları Zafer Emanetoğlu(42), Trabzon’da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Kandıra’da ikamet eden, bir markette çalışan evli ve 2 çocuk babası Zafer Emanetoğlu, geçtiğimiz gün eşi ve çocuklarıyla birlikte Trabzon’daki kayın validesini ziyaret etmek ve ailece gezmek istedi. Trabzon’a uçakla seyahat eden Emanetoğlu’nun uçuş sonrasında nefes darlığı, halsizlik ve fenalık şikayetleri oluşmaya başladı. Hastaneye başvuran Emanetoğlu’nun yapılan muayenesinde daha önce birkaç kez kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve hemen tedavi altına alındı ancak talihsiz adam, hastanede bir kez daha kalp krizi geçirdi ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zafer Emanetoğlu’nun cenazesi, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından dün akşam saatlerinde aile yakınlarına teslim edildi. Emanetoğlu’nun cenazesi, bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Merkez Mezarlığında toprağa verilecek.

05 Şub 2020 - 09:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Fatoş EMANETOĞLU - Yaptığınız haber tamamen gerçek dışıdır sizin için önem teşkil etmeyebilir ama bu haberi görüp haberde yazdığınız 2 çocuğuna sorular soruluyor gerçekliğini araştırıp öyle yazın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Şubat 09:56


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler