TÜPRAŞ’ta tekrar görüşme kararı!

Petrol-İş Sendikası, TÜPRAŞ ile yürütülen TİS görüşmelerine dair, üyelerine yeni bir açıklama gönderdi. Bugün yapılan TİS görüşmesiyle ilgili bilgilendirme yapılan üyelere, 21 Haziran’da tekrar bir görüşme yapılacağı duyuruldu

Petrol-İşSendikası, TÜPRAŞ ile yürütülen TİSgörüşmelerine dair, üyelerine yeni bir açıklama gönderdi. Açıklamada bugün yapılan görüşmenin detayları aktarıldı, TİS sürecinin müzakere masasında çözülmesi gerektiği hususunda sendika genel merkezinin görüş belirttiği ve 21 Haziran Cuma günü yeniden toplanma kararı alındığı belirtildi.

Gönderilen yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Değerli arkadaşlar; 19.06.2019 tarihinde sendikamız genel merkezinde, işveren heyetiyle TİS toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda sendika olarak düşüncelerimizi, talep ve beklentilerimizi en somut ve net şekilde ifade etmişi sözleşmemizin ruhuna halel getirecek hiçbir talebi ve dayatmayı asla kabul etmeyeceğimiz özellikle vurgulamış ve TİS görüşme sürecinin bir an önce sağduyu ve sükûnetle nihayetlendirilmesi gereği önemle belirtilmiştir. Taraflar, TÜPRAŞ TİS sürecinin müzakere masasında çözülmesi gereği hususundaki görüşlerini yinelemiş ve 21.06.2019 Cuma günü yeniden toplanma kararı almıştır.”

19 Haz 2019 - 17:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Tüpraşlı - yeter artık görüşmeyi bırakın.yetmedimi işçiye çektirdiğiniz.yüksek hakemse yüksek hakem.tüpraş işçisi hiç bu kadar aşağılanmadı.Allah sorsun size

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 17:04
01

Tüpraş Işçisi - yüksek hakem öcü değil işçi hakkını kendi eli ile vereceğine yada her seferinde yüksek hakeme gidecek diye taviz vereceğine gitsin yüksek hakeme.isterse bütün haklar gitsin.ama masada imzalanmasın.ne verdiğinin ne aldığının bir önemi yok bu saatten sonra.yaşanan süreci ne işveren ne sendika işçiye açıklayamaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 17:04


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler