Trafiği rahatlatacak yol geliyor

Ağadere Caddesi’ndeki trafik yoğunluğunu azaltacak ve Tuğrul Caddesi’nden Hamit Kaplan Bulvarı’na direk geçişi sağlayacak olan Dalyan Sokak’ta asfalt serim çalışması başlatıldı

Körfez’de Ağadere ve Cahit Zarifoğlu Caddesi üzerindeki trafiği azaltacak olan Sarnıç Han’ın yemen yan tarafındaki Dalyan Sokak’ta alt yapı çalışmaları tamamlandı, biten ilk bölümde de asfalt serimi gerçekleştirildi. Sarnıç Han’ın hemen yan tarafındaki Dalyan Sokak’taki çalışmanın tamamlanması ile birlikte sokak Edirne Caddesi ile birleşecek ve Hamit Kaplan Bulvarı’na kesintisiz bağlantı sağlanacak.

DİREK ULAŞIM SAĞLAYACAK

Kısa süre içerisinde trafiğe açılması planlanan Dalyan Sokak ile birlikte Cahit Zarifoğlu Caddesi’nden giren bir araç Edirne Sokak’tan Şerefiye Caddesi’ne oradan da direk Esentepe Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi’ne ulaşımı sağlayacak.

KISA SÜREDE AÇILACAK

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hafta sonu alt yapı çalışmasının tamamlandığı sokak üzerindeki ilk bölgede asfalt serim işlemi gerçekleştirildi. Kısa süre içerisinde sokaktaki asfalt serim işleminin tamamlanacağını belirten yetkililer, sokağın trafiğe açılacağını belirtti.

09 Ara 2019 - 11:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler