Teşkilat başkanı köpeğe tecavüz edip öldürdü!

Volkan Uzun isimli şahıs kendisine emanet edilen köpeğe tecavüz ederek öldürdü. Kızıl Elma Ocakları Teşkilat Başkanı da olan Volkan Uzun’un gözaltına alındıktan sonra ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenilince sosyal medyada tepki üzerine tepki yağdı

Teşkilat başkanı köpeğe tecavüz edip öldürdü!
Teşkilat başkanı köpeğe tecavüz edip öldürdü!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

AnkaraÇankaya’da Volkan Uzun isimli şahıs bakması için emanet edilen köpeğe tecavüz ederek öldürdü. Sahibinin cenaze nedeniyle emanet ettiği köpeğe tecavüz ederek ölmesine neden olan Volkan Uzun gözaltına alınmasının ardından serbest bırakıldı. Uzun'un haftada iki gün karakola giderek imza atacağı öğrenildi. Volkan Uzun’un Türkiye Gençlik ve Spor Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı, Kızıl Elma Ocakları Teşkilat Başkanı ve Beştepe Haber Genel Yayın Yönetmeni olduğu öğrenildi. Köpeğe tecavüz ederek ölümüne sebep olması ve serbest bırakılması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Twitter'da başlatılan #VolkanUzunTutuklansın etiketi Türkiye gündeminde ilk sırada yer aldı.

23 Tem 2020 - 15:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

ayhaN - instagram resmini ve beğenilerini reklam etmeniz bana başka bir haber peşinde olduğunuzu düşünüyorum.maksatlı foto.SEN ANLADIN

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 23 Temmuz 15:48
02

Vedat - Nedense sapiklar hep sagcilardan çıkıyor ne kadar garip değil mi ??

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 15:48


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler