Temizlik işçilerinden Mehmetçik Vakfına bağış

Kocaeli'de temizlik işçileri kendi aralarında topladığı parayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan işçiler kendi aralarında topladıkları 2 bin lirayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı

Körfez Belediyesi'nde çalışan temizlik işçileri Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için Mehmetçik için anlamlı bir bağışta bulundu. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürü Recep Şen ve personel kendi aralarında topladıkları 2 bin lirayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı. Toplanan para banka şubesine gidilerek Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı. Recep Şen, arkadaşları adına yaptığı açıklamada, bütün personelin memnunlukla karşıladığını ve bağışa katkıda bulunduğunu ifade ederek, "Bizim için canlarını tereddüt dahi etmeden feda eden askerimize bir nebzede katkıda bulunduğumuz için mutluyuz" dedi.

20 Şub 2018 - 10:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler