TEM Otoyolu’na İzmit’te yeni çıkış geliyor!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Şehir Hastanesi’nin inşa edildiği cephanelik bölgesinde, sağlık kampüsüne ulaşımı rahatlatmak için TEM Otoyolu’ndan çıkış verileceğini açıkladı. Söz konusu yeni çıkışla birlikte İzmit’te otoyola 3 gişeden çıkış yapılabilecek

TEM Otoyolu’na  İzmit’te yeni  çıkış geliyor!
TEM Otoyolu’na  İzmit’te yeni  çıkış geliyor!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, cephanelik bölgesinde inşa edilen şehir hastanesinde yaklaşık 5 bin kişi çalışacak. Her gün on binlerce hastayı ağırlayacak olan hastaneye İzmit kent merkezinden tramvay ile ulaşım sağlanabilecek. Henüz tramvay hattının cephanelik bölgesine kadar uzatılması için bir girişimde bulunulmadı ancak önümüzdeki dönem bu konunun gündeme gelmesi bekleniyor. Önceki gün gazetemizi ziyaret eden Nevzat Doğan söz konusu hastaneye ulaşımın kolaylaştırılması için önemli bir adım atılacağını duyurdu. Doğan İzmit’te TEM Otoyolu’ndan 3. Bir çıkış inşa edileceğini, bu çıkışın da şehir hastanesine direkt bağlanacağını belirtti.

25 Şub 2019 - 13:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler