Tek başına selle mücadele etti! Sel sonrası yol çöktü...

Daha önce evini su basan vatandaş, yarım saatlik yağmurda oluşan selin evine girmemesi için uğraştı. Mazgalların kapatıldığını dile getiren vatandaş, yarım saatte oyulan yolun görüntülerini göstererek “Sözde alt yapı çalışması yaptılar” dedi

Tek başına selle mücadele etti! Sel sonrası yol çöktü...
Tek başına selle mücadele etti! Sel sonrası yol çöktü...
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Ne olacak bu kentin hali… En ufak yağmurda vatandaşın çektiği şu çileye bakın… Yarım saat sürdü, yine pek çok noktayı felç etti, su baskınlarına yol açtı sağanak yağış. Bu görüntüde bir vatandaşın evini su basmaması için tek başına çabası var. Kuvvetli yağan yağmurun altında üzeri kapatılan mazgalı açmaya, suyun evine girmesini önlemeye çalışıyor… İzmitBekirdere Mahallesi Mehmet Çağlar Sokak No: 55 adresinde ikamet eden Emre Çetin’in evini, daha önce yağan yağmurda sel basmış, eşyaları zarar görmüş. Çetin, çaresiz mazgal kapatılmasın diye uğraşmış daha önce ancak vatandaşların araçlarının altı çarpıyor diye kapatılmış. Bugün yağan yağmurda üst noktalardan gelen su, bu alanda daha da yoğunlaşıp alt sokaklara doğru ilerliyor, evleri su basıyor diye Çetin, çaresiz kendi yöntemleriyle yağmurun altında suyun hızını kesmeye çalıştı. Çetin, yetkilileri aradığını ancak henüz kimsenin gelmediğini de belirterek “Sözde alt yapı çalışması yaptılar, her yağmurda evimizi sel basacak diye korkuyoruz. Yağmur altında bu çileyi çekiyorum. Bu reva mı? Burada mazgal vardı, tuttular araçların altı çarpıyor diye çakıllı kumla kapattılar. Kapatılmasın diye kepçe operatörüyle tartıştım ama dinlemediler. Bakın şu rezilliğe, görün. Yağmurun ardından yol oyuldu. Yetkilileri aradım hala gelen giden yok, hemen geleceklerini söylemişlerdi” dedi. Bakalım daha kaç yağmurda kaç ev zarar görecek de bu alt yapı sorunu çözülecek şu kentte merak ediliyor…

19 Haz 2018 - 13:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ersoy Kandemir Kocaeli Bağımsız Savaşçı - Allah’tan 2018 deyiz,ya arkadaş milyarlarca ödenek aldı belediyelerimiz,siz ne yaptınız 15 sene,hadi blr afet olsa ne halt edeceksiniz!MİLLET PERİŞAN,çizmelerinizi giyip buraları denetlemeniz gerekirken bu işleri yapmak gerekirken binlerce insana iftar verdik diye medyaya çıkacağınıza keşke bu sorunları çözebşlseydinizde MİLLETİMİZİ DE DEVLETİMİZİ DE REZİL ETMESEYDİZİNİZ,sizlerden ressam olur ama ancak REZİLLİĞİN TABLOSUNUN RESSAMLARI olur!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:34
01

vatandaş - avrupa kentine bak 24 haziranda bunların karşılığını alacaklar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 13:34


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler