Süre doldu! Kocaelili vatandaşların tedirgin corona bekleyişi…

Umreden dönen vatandaşların 14 günlük karantina süresi bugün doldu. Kocaelili umrecilerin de yer aldığı karantinanın dolması sonrası, Kocaeli’den yakınlarını almak için giden vatandaşların tedirgin bekleyişi sürüyor

Süre doldu! Kocaelili vatandaşların tedirgin corona bekleyişi…
Süre doldu! Kocaelili vatandaşların tedirgin corona bekleyişi…
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Umreden döndükten sonra Ankara ve Konya'da karantinaya alınan vatandaşların 14 günlük karantina süresi bugün sona eriyor. Uzun bir sürenin ardından ailelerine kavuşmak isteyen vatandaşların, Gölbaşı'da karantinanın yapıldığı yurdun önündeki bekleyişi sürüyor. Ailelerini tedirgin şekilde bekleyenler arasında Kocaelililer de bulunuyor. Kocaeli’den özel araçları ile yakınlarını almaya giden vatandaşlardan biri gazetemize yaptığı açıklamada, “Eşim 14 gün önce umre dönüşü karantinaya alındı. 14 günlük süre bugün doldu. Dün son bir test yapıldı, onun sonucunu bekliyoruz. Umarız negatif çıkar ve eşimi, alıp gönül rahatlığı ile Kocaeli’ye döneriz” dedi. Kocaelili vatandaş, yurda giren araçların dahi dezenfekte edildiğini, yurttan sık sık ambulansların çıktığını dile getirdi.

Ailelerin karantina süresi dolan umrecileri bekleyişi sürerken, emniyet ekipleri tarafından yurdun etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı.

29 Mar 2020 - 14:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler