Şoförün nefes alması serbest mi?

Kocaeli'de kurulu bulunan bir fabrikada bina kapısına asılan ilan, "Yok artık" dedirtti. Şoförlerin çay alması, binaya girmesini yasaklayan ilan tepki çekti

Şoförün nefes  alması serbest mi?
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Gebze'de ağaç sanayi üzerine üretim yapan dev fabrikalardan birinde, fabrika binasında kağıya asılan ilanı görenler önce şaşırdı sonra "Yok artık" dedi. Kapıya asılan ilanda "Şoförün çay alması yasak", "Şoförün içeriye girmesi kesinlikle yasak" ibareleri yer aldı. Bu ilanı görenler ise, "Şöförün nefes alması serbest mi?" sorusunu sormadan edemedi. Fabrika yönetiminin neden böyle bir önlem alma gereği duyduğu bilinmiyor.

22 Eyl 2019 - 20:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

09

Şöför - Şöför şöför kadar taş dussun.şöföre dil uzatma saygizsiz sen yokken o sana neler yapiyor biliyorsun ailene yardim ediyor erzak malzeme minubus ekmek ilac su sevkiyat un seker seyehat kisaca sen yokken bunlari bu şöförler sagliyor.ama dingil insanlar bunu anlamaz.diliniz kopsun şöför kutsaldir.onuda öyle kabul et yaradandan ötürü.insanliktan dersini almamiş menfaatci insanlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 20:21
08

Kadir - Kendinizi orada calisan isciler yerine koyun ve oyle dusununuz lutfen saat 9 da cay molasi var ve bi geliyosunuz ki cay erken acilmis haslama gibi icmek istermisiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 20:21
07

Osman Turan - Ben lojistik firmada güvenliğim,tır ve kamyon şoförlerinin çoğu kaba,kurallara uymayan görgüsüz insanlar.isveren haklıdır .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 20:21
06

Fenerbahçe - Kendisi de o duruma düşerse anlar ama bizim bazı insanlarımız da gevşek lik var suistimal eden çok onların yüzünden insanlar mağdur oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 20:21
05

Kadir - Sanıyorum bu ilan şoförlerin geneli için değilde kendini çok iyi bilen bazı şoförler içindir.Yani onlar bu ilanlara sebep olanlar kendilerini bilirler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 20:21
04

Emrah - Bu uygulama her yerde var neredeyse şöförü bu duruma düşürenlerin ...........

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 20:21
02

Theparkdoor - Bu çay alma muhabbeti bizim fabrikada da yasaklandı . Nedeni ise dışardan gelen kamyon şoförleri çay olmadan çayı açıp içtikleri için yönetim yasakladı .örneğin saat 10 da çay saati var çayın 10 da açılması lazım şoför 09:50 de çayı açıyor .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 20:21
01

Kicaeli - O fabrika mudurunu .......? 1 bardak çay yemek mi kurtaracak o dingil md

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 20:21


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler