Şiddetli geldi… Kocaeli’de tekne battı!

Kocaeli’de öğle saatlerinde etkili olan fırtına ve şiddetli yağmur sebebiyle tekne battı. Pek çok noktada su baskınları yaşandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde öğle saatlerinde etkisini gösteren şiddtli yağış ve sert rüzgar hayatı felç etti. . Su baskınlarının yaşandığı Darıca’ya, yakın ilçelerde bulunan itfaiye ekipleri su çekme görevi için yönlendirildi. Ayrıca Darıca Duduyev Parkı mevkiinde bir teknenin battığı bilgisine ulaşıldı. İçerisinde bir kişinin bulunduğu öğrenilen tekne için bölgeye itfaiye ve sahil güvenlik ekipleri yönlendirildi.

Kazım Karabekir Mahallesinden gelen mahsur kalan hamile bir kadına ve Fevzi Çakmak Mahallesi Yeni Deniz Sokak üzerinde mahsur kalan engelli bir vatandaşı kurtarmak için itfaiye seferber oldu. Alt geçitlerde de çok sayıda vatandaşın mahsur kaldığı bilgisine ulaşıldı.

15 Haz 2019 - 15:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler