Şehrin ortasında araba mezarlığı!

Kocaeli'de boş bir arsa, araç mezarlığına dönüştü. Mahalle sakinleri, belediyenin bu alanı temizlemesini istiyor

Şehrin ortasında araba mezarlığı!
Şehrin ortasında araba mezarlığı!
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Atalar Mahallesi’nde bulunan boş bir arsa, araç mezarlığına dönüştü. Mahalle sakinleri, belediyeden bu alanın temizlenmesini istiyor… Bir dönem şehirlerde görüntü kirliliği yaratan hurda araçlar belediyeler tarafından toplanarak hurda alanlarına götürülüyordu. Son dönemlerde bu uygulama eskisi kadar etkili olmuyor. Körfez Atalar Mahallesi’nde bulunan boş arsa, araç mezarlığına dönüştü. Yaşı eski ve işlemez haldeki araçlar, bu arsaya terk edildi. Hurda araçlar, bölgede görüntü kirliliği yaratıyor.

Bu mahallenin sakinleri, Körfez Belediyesi’nden kısa bir sürede içerisinde görüntü kirliliği yaratan hurda araçları kaldırmasını istiyor.

28 Tem 2019 - 13:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İnsan seven - Haydi zamanı gelmişken söyleyeyim.iyi konuyu haber yapmışsınız.çok teşekkürler. Buradan oy verdiğimiz.çok değerli Başkanımız fatma hanım.Bekirdere üçyol mevkilerinde hurdacı tamirci demirci ne varsa lütfen toplumun isteği bunları sanayide yani Arkadaşlarının yanına giderlerse hem gürültü hem de görünüm açısından.güzel olur.AKP ki başkan halkı değilde.müferit olarak gördüğü için yani tekkişinin dediğini dinlediği için işi bitiyor.toplumun değerleri önemlidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Temmuz 13:28
01

Devletini seven - Güzel haber.hani Koportaci hani boyacı ve hurdacılar sanayiye gönderiliyorlardı.bir kısımlar unutuldu.bekirdere üçyol meykilerindede var.insanlara lütfen.hizmet ve rahatsız edilmemelerinin.temennisi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Temmuz 13:28


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler