Şans Topu Kocaeli’ye çıktı!

Şans Topu sonuçları açıklandı, bu hafta talih Kocaeli’den bir vatandaşa güldü

Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi bu akşam büyük ikramiye tutarı olarak 1 milyon 358 bin TL belirlendi. Milli Piyango İdaresi, her Çarşamba Şans Topu ve Sayısal Loto çekiliş sonuçlarını açıklıyor. MPİ çekiliş heyeti ve noter huzurunda açıklanan Şans Topu çekilişini http://www.mpi.gov.tr/ adresinden canlı izleyebilirsiniz. İşte 23 Ocak Şans Topu çekiliş sonuçları...

Şans Topu’nda talihli bu hafta KocaeliGebze’den çıktı. 23 Ocak Şans Topu çekiliş sonuçları belirlendi. Kuponlarını dolduranlar bu haftaki 5+1 şanslı rakamı bilmek için araştırmalarını sürdürüyor. Şans Topu her hafta Çarşamba akşamları Milli Piyango çekiliş heyeti ve noter huzurunda açıklanıyor. Geçen hafta devreden büyük ikramiye bu hafta sahibini buldu. İşte MPİ 23 Ocak Şans Topu çekiliş sonuçları…

23 OCAK ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Şans Topu çekiliş sonuçları:

1, 10, 18, 29, 30 + 10

24 Oca 2019 - 08:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Ersoy - Özkkkkkkaaaaaaan abi,Allah aşkına para sana çıktıysa şu valiliğin karşısına ÜÇ KATLI HUKUK BÜROSU KURDA kamu çalışanlarına ücretsiz yardım desteği sağla,o vakit ben görürüm MEMURA ZULMETMEK,mobbing,iftira,ailesini tehdit,3 yılda 20 30 soruşturma açmak neymiş görelim hepberaber!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 08:37
02

Osman - Tecelli çıkmaz o bayi kendisinden daha önce çıkan eski tarihli ikramiye afişini asmış iyice oku bir daha

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 08:37
01

Tecelli Çıkmaz - Dün İzmit Demiryolunda Alemdar ve Fethiye arasında bir Piyango bayiinin camında ''Büyük ikramiye gişemizden satılan bilete çıkmıştır'' diye koskoca afiş asılıydı Ta milleti kandırıyor veya sizin haber Asparagas gidip bir bakın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 08:37


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler