Sahibinden SATILIK taşocağı!

Dilovası’nda yer alan bir taşocağı sahibi tarafından satışa çıkarıldı. İşletme izinli taşocağı saatte 500 ton kırma, 150 ton yıkama kapasitesine sahip

Kocaeli taşocakları konusunda büyük sıkıntılar yaşayan bir kent. Dört bir yanında büyük taşocakları yer alan kentimizde ocaklar çoğu zaman büyük çevre sıkıntılarıyla gündeme geldi. Peşi sıra açılan taşocaklarına zaman zaman böğe halkları da tepki gösterdi. Ancak bu tepkiler sürekli ve sonuç getirecek kadar güçlü olmadı. Sürekli sıkıntılarla gündeme gelen taşocakları bir dönem Hereke’nin yukarısında bir bölgeye toplanacak, Taşocağı OSB açılacaktı. Ancak bu proje hiçbir zaman hayata geçemedi.

Kocaeli’de yer alan bir taşocağı şimdilerde milyonluk bir satış ihalesiyle gündeme geldi. Dilovası’nın Çerkeşli Mahallesi’nde yer alan taşocağı tam 42 milyon liraya satışa çıkarıldı. içerisinde pek çok iş makinesi ve kamyonun da yer aldığı taşocağının çalışma izninin ne kadar olduğu bilinmiyor. Saatte 500 ton kırma eleme, 150 ton da yıkama kapasitesi olan taşocağının toplam alanı 99.96 hektar, işletme izni ise 24.35 hektar.

30 Eki 2018 - 15:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler