Sağlık Müdürü o rakamları yalanladı

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney Kocaeli’de 235 kişinin yaşamını yitirdiği iddialarını yalanladı

A Haber’de koronavirüs sonucu 51 ilde yaşamını yitirenlerin sayısı açıklandı. Kocaeli’de 235 kişini yaşamını yitirdiği bilgisi İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney tarafından yalanlandı. Ergüney, rakamların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ergüney'in açıklamalarına göre Kocaeli'de kendilerinde olan rakamlar, açıklanan rakamların çok altında.

27 May 2020 - 16:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

fahri - kime inanalım şimdi ?? bunuda iktidar atadı nasıl olacak ? hayatınız yalan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:18
01

Ersoy Kandemir - Sana niye inanayım ki,yalancı iftiracı birisin sen,gel isteğin yerde delili belgesiyle ispatlayayım,112 AÇMde çağrılar beklemiyor dimi,vatandaş perişan olmuyor dimi,personel kötü şartlarda çalışmıyor dimi,iki yıldır sağlık müdürlüğü yapıyorsun,daha öncesinde hastanelerden sorumluluğun başhekimliğin kimseye haksızlık da yapmadın dimi,senin ben ahlak yapını çok iyi bilen biri olarak bir ömür gözüm üstünde olacak ve her yaptığın haksızlığın bedelini sormazsam namerdim şeref yoksunu seni!Daha kaç kişinin bile hayatını kaybettiğini açıklayamayacak idarecilik anlayışı ile,bu ilin covitte geldiği süreçte sen bedel ödemeyeceğini düşünüyorsan ben sana diyeyim Ankara sana en kısa zamanda hakettiğin cevabı verecektir!Çıksana karşıma halkın önünde senin nasıl bir yalancı olduğunu ispatlayayım,kronik hastalar eczane eczane plaquenin arayacak senin neyle uğraştığın ortada,Allah belanı vere!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 16:18


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler