Sağlık merkezindeki bozuk asansörü umursayan yok!

İzmit’teki sağlık merkezinde 1 haftadır çalışmadığı için haberleştirdiğimiz bozuk asansöre dokunan olmadı. Asansör 1 aydır bozuk. Yetkililer neyi bekliyor?

İzmit’in en gelişmiş mahallerinden biri olan Yahya Kaptan’da bulunan Cevat Çetin Aile Sağlığı Merkezi’nin asansörlerinin bir haftadır bozuk olduğunu dile getiren vatandaş, hastaların mağduriyet yaşadığını belirterek bu sorunun bir an önce çözülmesini istemişti. Ancak bu süre 1 ay oldu, asansör hala bozuk.

17 Ocak 2018 tarihinde yaptığımız haberde; Akkavaklar Caddesi No: 7 adresinde faaliyet gösteren sağlık ocağının 1 haftadır asansörlerinin çalışmaması nedeniyle 2. kattaki aile sağlık merkezine hastaların çıkmakta zorlandığını dile getiren mahalle sakini, gazetemize yazılı olarak ilettiği şikayetinde “Yahya Kapta’nda bulunan CEVAT ÇETİN SAĞLIK OCAĞI’nın asansörleri 1 haftadır çalışmıyor. 2. katta bulunan sağlık ocağına gelen yaşlı hastalar merdivenleri çıkmakta zorlanıyor. Sık sık arızalanan asansörün yarattığı mağduriyetin giderilmesi için sağlık müdürlüğünün çözüm üretmesi gerekiyor” demişti. Asansörlerin sürekli bozulduğundan, yaşlı ve engelli hastaların mağduriyetinden bahseden mahalle sakininin bu sesine yetkililer kulak vermedi. Gazetemize ulaşan vatandaş, asansörün bozuk olduğunun gazetede yayımlanmasına rağmen bu 1 haftalık sürenin 1 aya uzadığını, mağduriyetin sürdüğünü kaydetti. Yetkililer, asansörü yaptırmak için neyi bekliyor?

05 Şub 2018 - 13:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Asmak Asansör - Sayın Dr Ersoy ve Sayın Aslan Devletçi; aynen size katılıyoruz. Asansörlerin bozuk olmasından ve çatıların sorun olmasından yönetici sorunludur. En kısa sürede tamir edilmesini ümit ederiz. Asmak Asansör ailesi olarak tüm hastane çalışanlarına başarılar dileriz. Asmak Asansör, saygıyla sunar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Şubat 13:06
03

Asmak Asansör - Asansörlerin yenilenmesi lazım yada etikette yazan firmayı arayıp bakım yaptırın. Etiket yoksa en ucuz asansör bakımı yapanlara danışın. Veya ilk cümlede dediğimiz gibi asansörleri yeni firma ile yeniletin. Asmak Asansör Tekirdağ, saygıyla sunar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Şubat 13:06
02

Dr Ersoy Kandemir - Yöneticiler ilgilenmeli,başarılar dilerim hepsine!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Şubat 13:06
01

Aslan Devletçi - Uuuuuuuuuuuuuuuu asansörmü?Çatıya da dikkat edilmeli!!!!!!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Şubat 13:06


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler